Informatie Led Kaarsen & Afstandsbediening

Leuk dat u Led-kaarsen van Deluxe Homeart wilt aanschaffen of gekocht heeft. Hierbij wat informatie over deze kaarsen.

Hierbij de link naar het PDF bestand

Deluxe Homeart Led-kaarsen zijn allemaal handgemaakt van echte was en daarom kunnen er kleine krasjes en vlekken verschijnen. Deze markeringen zullen beter zichtbaar zijn als u de kaars van dichtbij ziet of een close-upfoto van het product maakt. Het is erg belangrijk dat u de kaars altijd vanaf een afstand van minimaal 1 meter ziet als u eventuele fouten wilt zien.

Bovendien kan de kleur van de kaars variëren van productie tot productie, en dit wordt niet als een defect beschouwd. Wanneer de kaarsen worden blootgesteld aan zonlicht, kunnen ze worden gebleekt zoals je dat kent van gewone kaarsen.

De kleine waxinelichtjes Ø:4 x H:4,5 cm, zijn allemaal voorzien van een testbatterij, deze werkt niet zo lang als een nieuwe CR2450 batterij.

De afstandbediening is apart bij te bestellen.
Alle kaarsen zijn te bedienen met de afstandsbediening van Deluxe Homeart, behalve de zwarte kaarsen, aangezien de zwarte kleur het signaal blokkeert en hoe donkerder de kleur van de kaars is, hoe zwakker het signaal wordt

De afstandbediening werkt NIET of niet goed op de zwarte kaarsen, doordat de afstandsbediening op infrarood werkt weerkaatst deze op zwart. Oplossing eventueel: Richt de afstandsbediening aan de onderzijde van de kaars, kies voor bijvoorbeeld 2 uur via de timer functie (de kaars gaat dan heel even aan en uit) Deze timer functie herhaald iedere 24 uur. Dus eenmalig instellen en herhaald tot de batterijen leeg zijn.
 

© 2011 - 2024 Puur & Mooi wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel