Over Puur & Mooi wonen

 

Puur & Mooi wonen

Leuk dat u even een kijkje komt nemen op deze pagina.

Puur & Mooi wonen is een webwinkel gevestigd in het mooie Schoorl. Vandaar de naam Puur & Mooi wonen. "Puur" van puurheid van de natuur, en "Mooi" van mooi wonen aan de Schoorlse Duinen. Sinds 2010 wonen wij aan de rand van de Schoorl met uitzicht op de duinen. Mede daardoor heb ik de inspiratie gekregen om hier iets te gaan beginnen, en ben ik in 2011 met Puur & Mooi wonen begonnen.

We zijn erg blij met onze merken Puur wonen, Bastion Collections, IB Laursen, SNURK, VW by Brisa, Soap & Gifts, Love Ibiza, diverse andere merken en zijn dealer van het geweldige krijtverfmerk Painting the Past.

De showroom is op afspraak geopend om de collectie te bekijken. Het is leuk om dit te combineren met een uitstapje in de Schoorlse Duinen en bos. U kunt ons vinden aan de rand van de duinen vlakbij de Schoorlse Zeeweg, bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer, en Fletcher hotel Jan van Scorel.

Wij hopen u blij te kunnen maken met het ontvangen van mooie artikelen van goede kwaliteit waar we zelf 100% achter staat. En mochten er problemen zijn dan proberen wij dit altijd op een goede manier op te lossen. Belangrijk is voor ons dat de klanten blij en tevreden zijn, en lang van de producten kunnen genieten. Ervaar hoe het is om iets leuks van ons te ontvangen, als de afmeting het toelaat pakken we het altijd gezellig in, zodat het een klein feestje is om te ontvangen, en neem eens een kijkje in ons gastenboek hoe anderen dit hebben ervaren.

Veel winkelplezier ....

Vriendelijke groet

 

© 2011 - 2022 Puur & Mooi wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel