Over Puur & Mooi wonen

 

Puur & Mooi wonen

Leuk dat u even een kijkje komt nemen op deze pagina.

Puur & Mooi wonen is een webwinkel gevestigd in het mooie Schoorl. Vandaar de naam Puur & Mooi wonen. 'Puur' van puurheid van de natuur, en 'Mooi' van mooi wonen aan de Schoorlse Duinen. Ben getrouwd sinds 1998, moeder van 2 zoons 1999 & 2003, en hebben 2 britse kortharen, en Berner Sennen hond.
Sinds 2010 wonen wij aan de rand van de Schoorl met uitzicht op de duinen. Mede daardoor heb ik de inspiratie gekregen om hier iets te gaan beginnen, en ben ik in 2011 met Puur & Mooi wonen begonnen.

We zijn erg blij met onze merken Puur wonen, Bastion Collections, IB Laursen, Deluxe Homeart, SNURK, VW by Brisa, Soap & Gifts, Love Ibiza, diverse andere merken en zijn dealer van het geweldige krijtverfmerk Painting the Past.

De showroom is alleen op afspraak geopend om de collectie te bekijken. Het is leuk om dit te combineren met een uitstapje in de Schoorlse Duinen en bos. U kunt ons vinden aan de rand van de duinen vlakbij de Schoorlse Zeeweg, bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer, en Fletcher hotel Jan van Scorel.

Wij hopen u blij te kunnen maken met het ontvangen van mooie artikelen van goede kwaliteit waar we zelf 100% achter staat. En mochten er problemen zijn dan proberen wij dit altijd op een goede manier op te lossen. Belangrijk is voor ons dat de klanten blij en tevreden zijn, en lang van de producten kunnen genieten. Ervaar hoe het is om iets leuks van ons te ontvangen, als de afmeting het toelaat pakken we het altijd gezellig in, zodat het een klein feestje is om te ontvangen, en neem eens een kijkje in ons gastenboek hoe anderen dit hebben ervaren.

Heeft u vragen over artikelen van Bastion CollectionsIB Laursen, Puur wonen en andere merken, en die niet in de webshop staan, of zijn uitverkocht, en toch wilt bestellen, neem dan contact met ons op via dit contactformulier of via de mail info@puurmooiwonen.nl  (hier gaat de voorkeur naar uit)
Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 06-26611138, maar zijn niet altijd in de gelegenheid de telefoon op te nemen, wel wordt u altijd terug gebeld.

U krijgt altijd reactie op uw vraag via de mail, via dit contactfomulier krijgt u ook reactie, mits uw mailadres juist is ingevoerd, bij geen reactie graag via de normale mail mailen of bellen.

Bezoek (alleen op afspraak) & Afhaaladres:

Puur & Mooi wonen
Angelique Admiraal
Heereweg 103
1871 ED SCHOORL

Tel: 06-26611138
Mail: info@puurmooiwonen.nl

K.v.K. nummer: 53621646
BTW-id nummer: NL002071736B80

Voor Klachten & Garantie
Mailen graag met het ordernummer, naam waarmee is besteld en foto's van het probleem naar info@puurmooiwonen.nl

 

 

 

Het hoogste duin van Nederland is te vinden bij het buitencentrum Schoorlse Duinen en is een unieke belevenis om te beklimmen.
 De trap met de 249 treden naar het hoogste duin van Nederland is een ware uitdaging. De beloning is groots.
Je kan uitkijken over de polder en bij helder weer zelfs Hoorn zien liggen. En als je je omdraait, zie je de Noordzee. Fijn dat wij dus ook een treetje konden bijdragen om deze trap te renoveren, en kunnen jullie hier Puur & Mooi wonen ook vinden op trede 248.

 

Veel winkelplezier ....

Vriendelijke groet

 

© 2011 - 2024 Puur & Mooi wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel