Contact

 

 

Heeft u vragen over artikelen van Bastion CollectionsIB Laursen, Puur wonen en andere merken, en die niet in de webshop staan, of zijn uitverkocht, en toch wilt bestellen, neem dan contact met ons op via dit contactformulier of via de mail info@puurmooiwonen.nl  (hier gaat de voorkeur naar uit)
Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 06-26611138, maar zijn niet altijd in de gelegenheid de telefoon op te nemen, wel wordt u altijd terug gebeld.

U krijgt altijd reactie op uw vraag via de mail, via dit contactformulier krijgt u ook reactie, mits uw mailadres juist is ingevoerd, bij geen reactie graag via de normale mail mailen of bellen.

Bezoek (alleen op afspraak) & Afhaaladres:

Puur & Mooi wonen
Angelique Admiraal
Heereweg 103
1871 ED SCHOORL

Tel: 06-26611138
Mail: info@puurmooiwonen.nl

K.v.K. nummer: 53621646
BTW-id nummer: NL002071736B80

Voor Klachten & Garantie
Mailen graag met het ordernummer, naam waarmee is besteld en foto's van het probleem naar info@puurmooiwonen.nl

WebwinkelKEUR

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.
Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

© 2011 - 2024 Puur & Mooi wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel