Formulier Herroeping/Retour

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. Uitzondering op het retourrecht zijn op maat gemaakte of special bestelde producten en/of diensten. En bederfelijke waar.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@puurmooiwonen.nl  binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. Wij kunnen u dan melden hoe het product retour te sturen zodat het zonder schade bij ons retour komt. Niet aangemelde retouren nemen wij niet in ontvangst.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, exclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 7,95 zullen bedragen. Of sturen een retourlabel kosten € 5,95 die u kunt uitprinten en kan afleveren bij een DHL servicepunt in de buurt.

Indien er sprake was van gratis verzending i.v.m een bestelling boven € 75,00 en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 75,00, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten € 4,95 worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag. 

Stuurt u alles retour dan wordt er ook € 4,95 ingehouden op het retour bedrag voor administratie, verpakkings - en afhandelingskosten. 

Klik op deze link om het formulier te openen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 - 2024 Puur & Mooi wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel