Algemene voorwaarden

Voorwaarden

1.1 Algemeen

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

2.1 Prijs

Alle genoemde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW, echter exclusief verzendkosten.


2.2 Bestellen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van Puur & Mooi wonen een bevestigingsemail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.
De artikelen van Puur & Mooi wonen zijn veelal handgemaakt en kunnen enigzins afwijken van de getoonde afbeeldingen, mocht dit zo zijn dan heeft Puur & Mooi wonen dit op de website vermeld.


2.3 Betalen

Gratis via iDEAL, of vooraf overmaken o.v.v. het ordernummer. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden.

Uw bestelling wordt geannuleerd indien het totaalbedrag niet binnen genoemde 7 dagen door Puur & Mooi wonen ontvangen is.

Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere levertermijn hebben, wordt dit per email aan u medegedeeld.2.4 Eigendomsvoorbehoud

De artikelen blijven eigendom van Puur & Mooi wonen totdat het gehele totaalbedrag is voldaan.


2.5.1 Verzenden

Zodra wij het pakket verzonden hebben, krijgt u hiervan een bevestiging per email.

Bezorging:


DHL FOR YOU

Onze pakketten worden verzonden met DHLFORYOU deze levering wordt 1x aangeboden en bij directe buren (meestal niet bij buren vrijstaande woningen), maar kan niet standaard voor alle pakketten (gewicht min: 0,5 kg en max 15 kg, afmeting max 80 x 50 cm) pakketten worden afgeleverd van maandag t/m zaterdag, behalve zondag.

Let op bij niet thuis, niet afhalen pakket bij servicepunt, en verkeerd opgegeven adres:
Nadat het pakket 1x aangeboden is en niet afgeleverd kan worden, tevens niet afleveren bij buren, dan wordt het naar een DHL servicepunt gebracht waar het 5 werkdagen ligt om af te halen. Wordt het pakket niet afgehaald, of kan het pakket niet afgeleverd worden omdat er een verkeerd adres is opgegeven dan wordt het pakket retour gestuurd, en komen dan extra verzendkosten en handelingskosten voor het retour bij. Wij storten dan u aankoop bedrag retour exclusief alle gemaakte verzendkosten. En u kunt dan weer opnieuw u order plaatsen mocht u de bestelling nog willen ontvangen. Kosten retour bij niet thuis Nederland € 8,50, België € 13,75.

U krijgt van ons eigenlijk altijd een Track & Trace link doorgestuurd via Tiemliner die u kunt aanklikken zodat u het pakket kunt volgen.


DHL EXPRES

Zijn de afmetingen groter dan 80 x 50 cm, en boven de 15 kg, dan verzenden wij met DHL Express. Deze pakketten worden max. 2 x aangeboden op het afleveradres (niet bij buren), u kunt ook u werkadres opgeven als afleveradres, of aangeven welke dagen u thuis bent dat u het afgeleverd wilt hebben bij de eventuele opmerkingen. Levert van maandag tot vrijdag pakketten af. (niet op zaterdag en zondag)

De order wordt 2 x aangeboden op het afleveradres (niet bij buren), u kunt ook u werkadres, of servicepunt (bij opmerkingen) opgeven als afleveradres, of aangeven welke dagen u thuis bent dat u het afgeleverd wilt hebben bij de eventuele opmerkingen.

Let op bij niet thuis, of onjuist opgegeven adres: Kan het pakket na 2 afleverpogingen niet afgeleverd worden dan wordt het pakket retour gestuurd en komen er extra verzendkosten en handelingskosten voor het retour bij. Wij storten dan u aankoop bedrag retour exclusief alle gemaakte verzendkosten. En u kunt dan weer opnieuw u order plaatsen mocht u de bestelling nog willen ontvangen. Kosten retour bij niet thuis Nederland € 8,50, België € 13,75.

U krijgt van ons eigenlijk altijd een Track & Trace link doorgestuurd via Tiemliner die u kunt aanklikken zodat u het pakket kunt volgen.2.5.2 Verzendkosten

Voor onze Nederlandse zendingen hanteren wij de volgende vaste tarieven. Bij bestellingen vanaf € 75,- komen de gehele (Nederlandse) verzendkosten voor rekening van Puur & Mooi wonen. Voor zendingen naar andere landen wordt per levering afzonderlijk de kosten bepaald.
UItgezonderd de Waddeneilanden: € 9,95 (gratis van € 150,-) Bij niet goed aangegeven Waddeneilanden worden nog extra kosten gefactureerd voordat de bestelling wordt verzonden.

Brievenbuspost wordt verzonden met DHL tot 2 kg, max afmeting 38 x 26.5 x 3.2 cm. € 4,95. En wordt verzonden met DHL. Al onze brievenbuspost heeft een standaard prijs, omdat we dit altijd verzenden met track & trace, zodat het traceerbaar is.
Kan het niet door de brievenbus, dan wordt het pakketpost, de kosten zijn hiervoor € 4,95, binnen Nederland.

Tarieven pakketpost (voor pakketten tot 30 kg)

Nederland € 4,95​
Nederland Avondlevering € 5,95
Nederland Servicepunt € 4,95
Nederland NIET bij Buren € 5,95

Nederland Waddeneilanden € 9,95 (gratis van € 150,-) Bij niet goed aangegeven Waddeneilanden worden nog extra kosten gefactureerd voordat de bestelling wordt verzonden.

België € 9,50
Duitsland € 10,95

GRATIS verzending bij besteding boven:

Nederland € 75,-
Waddeneilanden € 150,-
België € 100,-
Duitsland € 150,-
Wij verzenden ook naar andere landen binnen Europa.

U kunt er ook voor kiezen de producten bij ons af te halen.

Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter ten alle tijde voor risico van de koper. Puur & Mooi wonen is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling. U kunt eventueel kiezen voor verzekerde verzending, deze kosten zijn voor uw rekening.

3.1 Retourrecht

Puur & Mooi wonen doet zijn uiterste best om alle artikelen zo goed mogelijk te beschrijven en te fotograferen, door duidelijk de afmetingen te vermelden en het product van verschillende kanten te laten zien. Maar kunnen het begrijpen dat het artikel er toch anders uitziet dan verwacht.

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. U dient Puur & Mooi wonen vooraf per email (info@puurmooiwonen.nl) te informeren over de retourzending. Puur & Mooi wonen bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren. De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van Puur & Mooi wonen, in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.

Na ontvangst, controle en goedbevinden van de retourzending, stort Puur & Mooi wonen het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzend- & retourkosten op uw bankrekening.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.
Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

B-Keus artikelen kunnen niet retour gestuurd worden of geruild.

Indien er sprake was van gratis verzending i.v.m. een bestelling boven € 75,00 en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 75,00, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

3.2 Missen besteld artikel bij levering

Mocht er een artikel schade hebben bij ontvangst of u mist een bepaald artikel dat besteld en betaald is, dan kunt u dit tot maximaal 3 werkdagen na levering aan ons melden, daarna wordt het niet meer in behandeling genomen.

3.3 SCHADE artikel bij levering

Bij schade hebben wij z.s.m. binnen 3 werkdagen na levering de volgende foto`s nodig voor declaratie, gooi niks weg wat verpakking betreft voordat u bericht heeft gehad van ons. Alleen dan kunnen wij het product vergoeden anders helaas niet:

* Duidelijke foto van het product wat is beschadigd
* Van de verzenddoos aan de buitenkant
* Adreslabel op de verzenddoos
* Het beschermingsmateriaal in de doos hoe het product verpakt zat


4.1 Annulering

Puur en Mooi wonen heeft het recht om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

Ook u als koper heeft het recht een bestelling binnen 7 dagen per email te annuleren.


5.1 Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Puur & Mooi wonen. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoelt voor het onderhouden van de klantenrelatie.

6.1 Wijzigingsrecht

Puur & Mooi wonen behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.


7.1 Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website/webshop of andere uitingen van Puur & Mooi wonen mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Puur & Mooi wonen.


8.1 Toepassing van recht

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Puur & Mooi wonen is, naast deze algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.


9.1 Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten
worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Puur & Mooi wonen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Puur & Mooi wonen of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Puur & Mooi wonen. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Puur & Mooi wonen.


11.1 Cadeaubonnen

Cadeaubonnen dienen altijd in een keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor contant geld.

Puur & Mooi wonen
Schoorl
Rabobank rekeningnummer NL85 RABO 0146979230
KVK nummer 53621646
BTW-ID NL002071736B80

Algemene voorwaarden Puur & Mooi wonen - 2022(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2022 Puur & Mooi wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel