Verzending Zomervakantie 2022

Verzending zomer 2022

 

Wij hebben vakantie van 30 juli t/m 14 augustus.

Vanaf zaterdag 30 juli  t/m zondag 14 augustus worden er geen bestellingen verzonden, en mail beantwoordt. Vanaf maandag 15 augustus worden de bestellingen op volgorde van binnenkomst verzonden, en vragen en mailen weer beantwoordt.

♥ ♥ ♥ 

Tijdens de zomerweken in juli & augustus kan het wat langer duren voordat de bestellingen worden verzonden we streven dit binnen 2 dagen nadat de bestelling is binnen gekomen te verzenden. 

Is er spoed bij bijvoorbeeld voor een verjaardag, of ander cadeau, laat dit dan weten!

  • Het kan 1 à 2 dagen langer duren voordat uw bestelling wordt verzonden.
  • Geef duidelijk aan bij opmerkingingen wat voor cadeau dit betreft Verjaardag o.i.d. (Geef dit duidelijk aan) wij kunnen niet alles apart inpakken, (ook i.v.m. de breekbare artikelen die worden verstuurd en dit goed ingepakt moet worden om breuk te voorkomen) als u dit wilt kunt u dit het beste zelf inpakken.
  • Max. 3 aparte cadeaus per bestelling! Door vele vraag om artikelen apart te verpakken is er nog meer vertraging.
  • Wij doen onze uiterste best om alles z.s.m. te verzenden, we besteden aan elke bestelling veel zorg en willen dat alles netjes en heel aankomt, dus heeft extra tijd nodig.

Bekijken showroom en afhalen bestellingen:

  • Afhalen bestellingen kan alleen als er met Ideal betaald is.
  • in juli & augustus maken wij geen afspraak om de showroom te bezoeken.

DHL

Wij verzenden pakketen en brievenbuspost met de DHL, maar ook bij de DHL is het druk. Ook al doen wij ons best de bestellingen z.s.m. te verzenden, dan kan het soms ook een dag langer duren voordat het geleverd wordt. Dagelijks worden de pakketten hier rond 16.00 uur afgehaald, en horen ze dezelfde avond nog in het depot gescand te worden. De track & trace geeft altijd eerst het bericht retour soteercentrum aan (dit is de eerste scan dat het klaar ligt om verder naar het depot doorgestuurd te worden), dan kan het later op de avond nog veranderen dat het gesorteerd is en dit is een teken dat het in het depot ligt en op uitlevering gaat. Blijft deze tekst staan, dan is het helaas nog niet in het sorteercentrum en duurt het een dag langer. Wij zitten er bovenop dat dit goed gaat.

Brievenbuspost wordt ook met de DHL verstuurd.

TRACK & TRACE

Houdt u a.u.b. de Track & Trace goed in de gaten, of wijzig uw bezorgafspraak, of geef een neerzet toestemming.
Klik hier naar de link over de piekdrukte per dag bij DHL   


♥ ♥ ♥

Fijne zomervakantie toegewenst ♥

 

Vriendelijke groet Puur & Mooi wonen

 

© 2011 - 2022 Puur & Mooi wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel