Verzending januari 2024

Verzending  januari 2024

Door omstandigheden kan het soms 1 à 2 dagen langer duren voordat uw bestelling wordt verzonden.

  • Geef duidelijk aan bij opmerkingingen wat voor cadeau het betreft, bijvoorbeeld, Verjaardag, Bedankt, Huwelijk, Trouwdag o.i.d. (Geef dit duidelijk aan) wij kunnen niet alles apart inpakken, (ook i.v.m. de breekbare artikelen die goed ingepakt moet worden om breuk te voorkomen) als u dit wilt kunt u dit het beste zelf inpakken.
  • Wij doen onze uiterste best om alles z.s.m. te verzenden, we besteden aan elke bestelling veel zorg en willen dat alles netjes en heel aankomt, dus heeft extra tijd nodig.

Afhalen bestellingen:

  • Afhalen bestellingen kan alleen als er met Ideal betaald is.
    Er kan dan niet in de showroom gekeken worden.

Showroom

In december 2023 en januari 2024 kunnen wij geen afspraak maken om te komen kijken in de showroom, i.v.m. drukte.
 

DHL

Wij verzenden pakketen en brievenbuspost met de DHL, maar ook bij de DHL is het druk. Ook al doen wij ons best de bestellingen z.s.m. te verzenden, dan kan het soms ook een dag langer duren voordat het geleverd wordt. Dagelijks worden de pakketten hier rond 16.00 uur afgehaald, en horen ze dezelfde avond nog in het depot gescand te worden. De track & trace geeft altijd eerst het bericht retour soteercentrum aan (dit is de eerste scan dat het klaar ligt om verder naar het depot doorgestuurd te worden), dan kan het later op de avond nog veranderen dat het gesorteerd is en dit is een teken dat het in het depot ligt en op uitlevering gaat. Blijft deze tekst staan, dan is het helaas nog niet in het sorteercentrum en duurt het een dag langer. Wij zitten er bovenop dat dit goed gaat.

Brievenbuspost wordt ook met de DHL verstuurd.

TRACK & TRACE

Houdt u a.u.b. de Track & Trace goed in de gaten, of wijzig uw bezorgafspraak, of geef een neerzet toestemming.
Klik hier naar de link over de piekdrukte per dag bij DHL   
 

Vriendelijke groet Puur & Mooi wonen

 

© 2011 - 2024 Puur & Mooi wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel