Verzending zomervakantie 2023

Verzending vakantie 2023

 

Verzending tijdens vakantie

♥ ♥ ♥ 
 

  • Dinsdag 5 t/m vrijdag 8 september hebben wij vakantie er worden dan geen bestellingen verzonden! Uw bestelling wordt in volgorde van binnenkomst verzonden vanaf maandag 11 september.

Is er spoed bij bijvoorbeeld voor een verjaardag, of ander cadeau, laat dit dan weten!

  • Het kan 1 à 2 dagen langer duren voordat uw bestelling wordt verzonden in de zomerperiode, wordt aangegeven in het winkelwagentje, mocht het een dag langer duren omdat we een dag afwezig zijn.
  • Geef duidelijk aan bij opmerkingingen wat voor cadeau dit betreft Verjaardag o.i.d. (Geef dit duidelijk aan) wij kunnen niet alles apart inpakken, (ook i.v.m. de breekbare artikelen die worden verstuurd en dit goed ingepakt moet worden om breuk te voorkomen) als u dit wilt kunt u dit het beste zelf inpakken.
  • Wij doen onze uiterste best om alles z.s.m. te verzenden, we besteden aan elke bestelling veel zorg en willen dat alles netjes en heel aankomt, dus heeft extra tijd nodig.

Afhalen bestellingen:

  • Afhalen bestellingen kan alleen als er met Ideal betaald is.

DHL

Wij verzenden pakketen en brievenbuspost met de DHL, maar ook bij de DHL is het druk. Ook al doen wij ons best de bestellingen z.s.m. te verzenden, dan kan het soms ook een dag langer duren voordat het geleverd wordt. Dagelijks worden de pakketten hier rond 16.00 uur afgehaald, en horen ze dezelfde avond nog in het depot gescand te worden. De track & trace geeft altijd eerst het bericht retour soteercentrum aan (dit is de eerste scan dat het klaar ligt om verder naar het depot doorgestuurd te worden), dan kan het later op de avond nog veranderen dat het gesorteerd is en dit is een teken dat het in het depot ligt en op uitlevering gaat. Blijft deze tekst staan, dan is het helaas nog niet in het sorteercentrum en duurt het een dag langer. Wij zitten er bovenop dat dit goed gaat.

Brievenbuspost wordt ook met de DHL verstuurd.

TRACK & TRACE

Houdt u a.u.b. de Track & Trace goed in de gaten, of wijzig uw bezorgafspraak, of geef een neerzet toestemming.
Klik hier naar de link over de piekdrukte per dag bij DHL   


♥ ♥ ♥

Fijne zomervakantie toegewenst ♥

 

Vriendelijke groet Puur & Mooi wonen

 

© 2011 - 2023 Puur & Mooi wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel